Werkwijze

Studiofotografie

 

 

 

Oog-Synergy-Photo-Design Voordat je wordt uitnodigd om naar de studio te komen bespreken we eerst telefonisch of over de mail jouw wensen. Afhankelijk van jouw wensen wordt de studio opgebouwd en de belichting klaargezet.

 

Oog-Synergy-Photo-Design Op de dag van de shoot zelf is er altijd een Ipad in de studio zodat we samen kunnen zien welke poses jij mooi vindt en welke niet.

 

Oog-Synergy-Photo-Design We zullen ongeveer 30-60 minuten bezig zijn met de fotoshoot. In het begin zul je even moeten wennen aan de camera en om te poseren en daarna gaat het meestal vanzelf. Even loskomen, dat moet iedereen.

 

Oog-Synergy-Photo-Design Na de shoot ontvang je binnen een week de selectie van de beelden waaruit je kunt kiezen. Bij een exclusieve studio shoot horen vijf unieke digitale beelden. Mocht je extra beelden willen bestellen, dan kan dat tegen een geringe vergoeding van 7,50 per beeld.

 

Oog-Synergy-Photo-Design Zodra de bestelling binnen is, ontvang je een factuur en na betaling van de factuur ontvang je de beelden via Wetransfer.com.

Synergy_Photo_Design_Portret