Tijdens de bruiloft

 

Op jullie bruiloft ben ik ruim op tijd aanwezig. Ik stel me altijd voor aan de aanwezigen zodat jullie gasten zich op hun gemak voelen in mijn aanwezigheid en alvast wennen dat er foto’s genomen worden. Verder is dit een uitstekende manier om erachter te komen wie wie is natuurlijk. Als jullie mij de hele dag inhuren dan begin ik met een aantal close-ups van de ringen, de jurk, de accessoires en jullie trouwkaart. Vervolgens eventueel de finishing touch van het aankleden van de bruid en wat foto’s van jullie in spanning wachtende gasten.

Tijdens de bruidsreportage pakken we het aan zoals dat we dat van te voren met elkaar hebben afgesproken. Ik zal jullie eventueel aanwijzingen geven zodat ik een aantal prachtige platen van jullie kan schieten. Meestal werkt een combinatie van ongedwongen foto’s waarop jullie niet in de lens kijken en een klein aantal portret poses het best. In de praktijk is het lol maken samen, lachen en mooie platen schieten.

Tijdens de ceremonie leg ik alle belangrijke momenten vast en maak ik gebruik van diverse objectieven zodat jullie een variatie van foto’s ontvangen. Ik maak uiteraard ook een aantal fraaie close-ups van jullie gasten en alle emoties die ze op dat moment hebben. Waarschijnlijk hebben jullie en zij niet eens in de gaten dat ik erbij ben.

Na de ceremonie maak ik wat beelden van de felicitaties en kunnen jullie ervoor kiezen om groepsfoto’s te maken. Per groep zal dit een paar minuten in beslag nemen.

Hoe de dag verder verloopt hangt natuurlijk van jullie wensen af.

Ga terug   Lees verder